مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن درصد از کار افتادگی

سلام.
بنده بیمه مشاغل ازاد هستم و حدود هفت سال پیش بخاطر مشکلات کلیوی از کارافتادگی بهم تعلق نمی گرفت و فقط حق بیمه بابت سابقه و درمان رو پرداخت می کردم.
اکنون که مشکل کلیه با پیوند برطرف شده ایا میتونم درخواست اضافه شدن بند از کارافتادگی رو بدم؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

اضافه شدن درصد از کار افتادگی درصد از کار افتادگی از کار افتادگی