مشاوره حقوقی رایگان - بخشش هبه

سلام پدر من زودتر از پدرش فوت می کند پدربزرگم یک پنجم مال خود را با نوشتن سند عادی که عموها هم امضا کردن به ما داد اما زمینها خرد و 30قطعه مختلف با عموها
شریک شدیم حال بعد فوت پدربزرگم یکی از عموها میگه به شما هیچی نمیرسه لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.در صورتی که پدربزرگ شما به صورت قطعی یکی از عقود هبه، صلح نامه یا ....را با شما تنظیم کرده باشند یا وصیت نامه کرده باشند میتوانید از طریق دادگاه علیه ایشان دادخواست دهید.