مشاوره حقوقی رایگان - چک و سفته

سلام، بنده سه سال پیش مبلغ صد میلیون تومان به همسایه مون دادم تا اینکه با پولم کار کند در نمایشگاه ماشینش و برای خرید و فروش ماشین و اینکه از سود فروش بنده هم سهیم باشم البته ماهیانه مبلغی به عنوان سود پرداخت میکرد متغیر بود و اینکه الان طلب پولمو کردم حدودا چهار ماهه و همش امروز و فردا میکنه، صد میلیون سفته دارم ازش و اینکه یک فقره چک بدون تاریخ به مبلغ صد میلیون و اینکه هم ماشین به نامش هست هم خونه ممنون میشم راهنماییم کنید من واقعا نیاز به پولم دارم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام می بایست اقدام به طرح دعوی کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. می توانید از سه راه استفاده کنید.
اول اینکه دادخواست مطالبه مبلغ رو تقدیم کنید که اگر نتوانید ثابت کنید که مبالغی که به حساب شما واریز میشد بابت شراکت بوده است، میزانی که پرداخت شد را از مبلغ اصلی کم می کنند و به شما پرداخت می کنند.
دوم می توانید سفته را به اجرا بگذارید.
سوم چک را مطالبه کنید که راه بهتری است.