مشاوره حقوقی رایگان - ندادن فیش حقوقی

کارفرمای ما فیش حقوقی صادر میکند اما به کارگران نمیدهد و کارگران از جزییات حقوقی که دریافت میکنند خبر ندارند و زمانی که کارگران برای گرفتن فیش حقوقی مراجعه مینمایند با پاسخ اینکه فیش حقوقی را به شما نمیدهم مواجه میشوند آیا میشود بر علیه این اقدام کارفرما شکایت کرد چون کارفرمای ما نه تنها دراین مورد بلکه در بسیاری از موارد قصد اذیت کردن کارگران را دارد اگه میشود شکایت نمود به کجا باید مراجعه نمود؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

برای موارد این چنینی می توانید به هیئت های حل اختلاف اداره کار مراجعه کنید.