مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

منو دوس دخترمو تو پارک گرفتن گوشیو اونو گرفتن گفتن بیاید گشت اخلاقی میخواسم ببینم اگه نریم پیگیری میکنند؟ چون الان یک ماهه و خبریشون نشده؟ ایا حکمی میتونند برامون صادر کنند؟

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، ثبت ثنا انجام بدید و منتظر پیامک یا ابلاغیه از دادگاه یا کلانتری باشید. بله