مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص شلاق کیفری

باسلام شب بخیر یه موردی هست میخواستم مطرح کنم متاسفانه هیچ کسی پاسخ درستی نداده اند از شما خواهشمندیم زحمتشو بکشید خواهشا
من چندماه پیش به یکی پیامی دادم که تهدید نبوده ولی دادگاه گفتن تهدیده پیامکی بوده ولی شاکیم رضایت کتبا تشریف آوردند دادسرا رضایت اعلام کردند منتهی قاضی محترم فرمودند شاکی بیاد رضایت بده پرونده مختومه میشه با این اوصاف قاضی رای نهایی را دادند همان روز میخواستم ببینم تجدیدنظر اعلام کردم امکان داره ببخشند شلاق منو یا جریمه نقدی پرداخت کنم یا طبق رضایت شاکیم کلا میبخشند.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

سوال شما ناقص و نامفهوم است
اگر رضایت داده شود در جرم تهدید توجها به اینکه این جرم قابل گذشت است لذا پرونده بسته خواهد شد