مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین و مدارک ماشین

چند ماهه به آشنایی اعتماد کرده و مدارک ماشین نزدش امانت بوده
چند ماه پیش هم ماشین را از تعمیر گاه به او دادیم ولی الان بخاطر
خورده حسابی که با برادرم پیدا کرده
ماشین و مدارک را پس نمی دهد

برای باز پس گیری ماشین و مدارک
چگونه وارد عمل شوم که صدمه ای به ماشین و مدارک وارد نکند و آنها را پس بگیرم

او به برادرم از قبل بدهکار هست

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام به اتهام خیانت در امانت ازش شکایت کنید

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

دوتا راه دارین :
1- اقدام به طرح دعوی حقوقی در دادگستری تحت عنوان (الزام خوانده به استرداد خودرو و مدارک آن به مالک)
2-اقدام طرح دعوی کیفری در دادسرا تحت عنوان خیانت در امانت
که مورد دوم زودتر نتیجه میده و در عین حال طرف هم علاوه بر تحویل خودرو با اعمال مجازات قانونی در حقش تنبیه میشه
ضمناً بدهی برادرشما به شخص مورد نظر هیچ ارتباطی به شما نداره که بخوان ماشین شمارو گرو نگه دارن!!!
ایشون هم میتونن برن و برای مطالبه طلبشون طرح دعوی کنن