مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

سلام خسته نباشید. پدرم 5 سال پیش برای من یک ماشین خرید و تمام سند و مدارک خودرو رو بنام من زد الان سر یک موضوعی ب اختلاف افتادیم و من با اون زندگی نمیکنم و الان خود ماشین و تمامی مدارک پیش پدرم هست چطور میتونم ماشین رو از ایشون پس بگیرم؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به پلیس راهنمایی و رانندگی برای توقیف مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به تحویل ماشین و مدارک

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ای درخصوص استرداد خودرو و مدارک ارسال نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا اظهارنامه برای استرداد مدارک و تحویل ماشین دهید و اگر نتیجه نداد با همین عنوان دادخواست دهید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل خودرو و الزام به تحویل اسناد مالکیت خودرو را تقدیم نمایید با ذکر استعلام از پلیس راهور

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که تمام مدارک ماشین بنام شماست می توانید اظهارنامه استرداد مدارک ماشین را برای پدرتان ارسال کنید ولی پیشنهاد می شود موضوع را با توجه به احترام بزرگتری ایشان و اینکه به هر حال او برای شما ماشین را خریداری کرده است با صحبت و سازش خاتمه دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد خودرو و مدارک تقدیم کنید.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
دادخواست تحویل خودرو واسترداد مدارک بدهید وبدوا می توانید خودرو را توقیف نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
می توانید دادخواست استرداد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تحویل خودرو واسترداد مدارک بدهید چون سند ماشین هم بنام شماست میتوانید دستور توقیف خودرو هم بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد خودرو
امانی و الزام به تسلیم مدارک مالکیت خودرو را اقامه نمایید و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به پلیس راهنمایی و رانندگی محل مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست استرداد خودرو وسپس مدراک را ارایه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهار نامه بفرستید. سپس دادخواست استرداد ماشین و مدارک را مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام به چند طریق میتوانید یکی از راه ها استرداد مال است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا درخواست المثنی مدارک بدهید بعد با مدارک ماشین را توقیف کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
ابتدا به وسیله اظهارنامه تسلیم مال را مطالبه نمایید و در صورت استنکاف حق شکایت کیفری یا دادخواست حقوقی برای شما محفوظ است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت رجوع از هبه اقدامی نمیتوان کرد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد بدهید یا المثنی بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند بنام شما باشد دادخواست استرداد مال امانی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا طی اظهارنامه ای تقاضای استرداد خودرو و مدارک نمایید و در صورت عدم تحویل دادخواست دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

برايشان اظهارنامه بفرستيد اگر عودت ندادن تقاضا كنيد راهنمايي رانندگي ماشين رو توقيف كند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
باسلام دادخواست الزام به تحویل ماشین و مدارک