مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

من و خانمم سال 96 با فروش طلاهای خانمم وگرفتن وام، ک البته همه این پولها تو حساب من بوده ،یه ماشین خریدیم و سند رو بنام خانمم زدیم ،الان میخایم جدابشیم ،میتونم ماشینو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دشوار است مگر تحت شرایطی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که پول ماشین را خودتان داده اید می توانید دادخواست استرداد اتومبیل دهید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

باتوجه به توضیحات نتیجه بخش نخواهد بود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید دادخواست استرداد ماشین به علت رجوع از هبه را بدهید اما خیلی نتیجه بخش نخواهد بود و اصولا اثبات آن مشکل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پول از حساب شما به حساب فروشنده واریز شده بلی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگرفروشنامه به نام همسر شما تنظیم شده است خیر نمی توانید پس بگیرید اما اگر به نام شما است بله می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما پول ماشین را پرداخت کرده باشید می توانید دادخواست رجوع از هبه مطرح کنید.
توجه داشته باشید که نتیجه قابل پیش بینی نیست و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست رجوع از هبه بدید ، البته زوجه هم نسبت به اثبات عقد بیع و پرداخت ثمن توسط خودش میتونه اقدام کنه ، نتیجه بستگی به ادله و قدرت دفاع شما داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با توجه به اینکه ایشان در خرید شریک بوده امکان نداذد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط وجهی که سهم شما بوده با مدارک اثباتی می توانید مطالبه نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،باید درخواست رجوع ازهبه نمایید وچنانچه هبه ثابت شود،قابل رجوع خواهدبود.

زهره بهرامی

سرکار خانم زهره بهرامی :

معمولا خیر مگر اینکه دادخواست رجوع از هبه بدهید و دادگاه بپذیرد که اثبات آن دشوار است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر مگر اثبات کنید هبه بوده و پول خودرو را خودتان داده اید ک فرایندی دشوار است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید در قالب چه معامله ای نقل و انتقال صورت گرفته است؟!

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی بله پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر هبه کرده آید میتوانید مطالبه رجوع از هبه را بخواهید .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما باید واریزی مبالغ فروش طلا مشخص شود و مدارک واریز و برداشت توضیح داده شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به پرداخت از جانب زوجه خیر صرفا مطالبه قسمتی از ثمن چنانچه پرداخت نموده باشید قابل پیگیری است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ادعای شما سخت قابل اثبات است باید دلایل و مدارک شما بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست دجوع از هبه بدهید.البته ایشان نیز با ادله اثباتی می تواند دادخواست مطالبه وجه دهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید دادخواست استرداد اتومبیل دهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه ثمن خودرو از حساب زوج خارج گردیده است امکان طرح دادخواست رجوع از هبه و پس گرفتن خودرو وجود دارد اما درصورتی این امر ممکن است که خودرو کماکان در مالکیت زوجه باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با توجه به اینکه سند به نام خانمتون انتقال پیدا کرده استرداد آن امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پرداختی شما در این خصوص داشتید می توانید مبلغ آن را مطالبه نماید