مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

سلام خسته نباشيد
من ٢٤سالمه از كرج الان ٧ماه كه ازدواج كردم و تو اين هفت ماه ٤ ماه بيشتر زندگي نكرديم متاسفانه همسرم سر هر چيز كوچيكي به من فحاشي ميكنه و من رو ٣بار بيرون انداخته از خونه و شرايطي برام گذاشته بود كه من بي اجازه حق ندارم حتي تا توي حياط برم و خونه مادرمم فقط هفته اي يه بار و خيلي شرايط ديگه كه من چون دوستش داشتم قبول كردم
بار اخري كه اين كار را انجام داد من نزديك ٢٥ روز خونه مادرم بودم و بدون تماس حتي يك نفر از خودش و خانوادش خودم برگشتم و يه هفته خونه بودم ولي فهميدم كه همسرم بدون مشورت با من خونه ي مشتركمان را به صاحبخانه پس داده و من را به زور ميخواد خونه مادرش ببره منم فورا وكيل گرفتم و مهريه ام را اجرا گذاشتم به دليل اينكه ايشون ديگه صبر من رو به لبم رسوند و يعد ايشون هم براي عدم تمكين دادخواست داد ١٦ اين ماه دادگاه هستش حالا سوال من اين هستش كه من در دادگاه چگونه از خودم دفاع كنم چون من نميخواهم زندگيم خراب شه و ميخوام زندگي كنم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
دفاع شما باید در جهت تمکین باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید حتما از خودتان دفاع کنید در صورت نیاز تماس گرفته تا راهنمایی شوید