مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال کسور بازنشستگی

باسلام در سال 74تا75 طرح یکسال خود را دربیمارستان گذراندم و سال 77 در کادر اداری بیمارستان قراردادی شدم و سال 80 استخدام شدم و در سال 86 فرم شماره 5 را به کارگزینی محل طرح بردم و بعد گرفتن امضا تحویل محل کار دادم و عنوانی برای واریز کردن ندادن و سال 88 داخل فیش سنوات یکسال حساب شد و در سال 92 برای کارکرد خود از 77تا80 اقدام کردم و مبلغی واریز کردم و در سال 95 به امور بازنشستگی زنگ زدم متوجه شدم فقط 3سال حساب شده و طرح یکسال حساب نشده و بدنبال پیگیری زیاد باز فقط میگفتند بهتون خبر میدیم و حالا الان سال 99حساب کردن و مبلغ 17میلیون باید پرداخت کنم و اگر پرداخت نشود جریمه میشوم و سوال اینست که چرا از همان سال 88 محاسبه نمیشود ایا راهی دارد یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم لازم به ذکر است اون زمان دفترچه خدمات درمانی داشتم ولی قانونی نبود که مبلغی برای بازنشستگی کم شود حالا الان با شکایت میتوانم به جایی برسم ؟

پاسخ ها :

عبدالعلي  كلندي

عبدالعلي كلندي :

سلام علیکم معمولا اجراي طرح در بیمارستان‌ها توسط کادر درمانی با پرداخت یک حداقلی صورت می‌پذیرد وبیمارستانها در مورد طرحی ها خود را مواجه با تکلیف نمی دانند بلکه به نوعی طرح را اجباری وتکلیف برای نیروی طرحی می دانند بنابراین برای احتساب سنوات طرحی برای بازنشستگی رعایت مقررات تامین اجتماعی ویا صندوق‌های بازنشستگی دیگر ضروريست در غیر این صورت صندوق های بازنشستگی زیر بار مسئولیت پذیرش سنوات طرحی نمی روند مگر با محاسبات آنها مبلغ اعلامی پرداخت گردد یاعلی