مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی

باسلام اینجانب در تاریخ 96/10/5 دادخواستی برای دیوان عدالت ارسال نمودم و وقت نظارت برای پرونده بنده در تاریخ 97/10/5 بود که در تاریخ فوق این عبارت برای پرونده ام در سامانه ثنا نوشته شده است: وقت نظارت به لحاظ مهلت دادن برای ارائه اصل سند تجدید و برای تاریخ 97/12/23 تعیین گردیده است. ممنون میشم عبارت فوق را برام توضیح بدین

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در وقت نظارت قاضی پرونده را بررسی می کند اگر نیاز باشد رای صادر میکند و اگر نیاز نباشد ومدارک نیاز داشته باشد شما باید مدارک را برای دادگاه ببرید.گویا شما باید اصل سند را برای قاضی ببرید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام.چون شعبه رسیدگی کننده نیاز به اصل مدارک استنادی شما دارد.وقت نظارت جدید تعیین شده تا به شماداخطار کنند که ظرف مهلت قانونی مدارک را ارائه نمایید