مشاوره حقوقی رایگان - عدم تهیه مسکن برای زوجه

سلام.
زوج 7 ماه است که منزل را ترک کرده است ولی نفقه را پرداخت میکند. منزل ما استیجاری می باشد و پدر زوجه اقدام به دادن ودیعه در دی ماه 98 برای ملک کرده است و در قولنامه نام ایشان ذکر شده است.
دی 99 که تاریخ قولنامه سر رسیده است زوج اقدام نکرده است و زوجه با پول پدرش در خانه مانده است. در تیر ماه 1400 زوج اعلام کرده نمیتواند منزل دیگری بگیرد و توان مالی پرداخت پول پدر زوجه را هم ندارد.
آیا زوجه میتواند از زوج شکایت کند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر بابت ودیعه زوجه نمیتواند شکایت کند.
ولیکن پدر زوجه چنانچه دلایل و مدارکی منبی بر قرض دادن به زوج دارد، می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد