مشاوره حقوقی رایگان - طلاق طبق بند 10 سند ازدواج

باسلام. من با شوهرم 7 سال است که ازدواج کردیم از سال دوم فهمیدیم که شوهرم به دلیل آزواسپرمی نازایی دارد کلینیک ناباروری رفتیم شوهرم آخر بهار امسال واریکوسل عمل کرد ولی بعد از 3 ماه آزواسپرمی بهبود نیافت و دکتر گفت که باید میکرواینجکشن کنیم به همین دلیل من خانه را ترک کردم و تقاضای طلاق دادم طبق بند 10. حالا در پروسه ای که من دادخواست طلاق را دادم و تعیین وقت دادرسی شده شوهرم ادعا کرده که باروریش برگشته آیا در پرونده دادخواست من تاثیرگذار می باشد یا نه فقط به مدارک پزشکی قبل استناد می کنند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر شما از قاضی درخواست کنید ایشان را برای آزمایش و معاینات به پزشکی قانونی بفرستد.