مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام برادر بنده چتد سالی در زمینی گندم میکاشت الان 9نفر امدن میگویند که زمینها مال ماهستن وشکایت کردن قبلا پرونده در دادگاه قضایی بود الان اومده قسمت حقوقی شاکی ها اون چند سالی که گندم کاشته رو اجاره میخواهند البته امسال نکاشته سالهای قبل کاشته چیکار باید کرد ممنمون از پاسخ تون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید قرارداد شما مطالعه گردد .حتما با یه وکیل با توجه به مدارک موجود مراجعه نمایید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .اگر مالکیتشون اثبات بشه و مدارک مالکیت داشته باشند و برادر شما بدون اذن یا قرارداد در آنجا کشاورزی کرده باشد بایستی اجرت المثل پرداخت کند