مشاوره حقوقی رایگان - قطع آب در ساختمان

سلام. من ساکن مسکن مهر پاکدشت بودم و یک واحد ثبت نامی گرفتم اما بیماری بچه بدتر و شدیدتر شده بود منم برا کمک به درمانشون خونه رو دادم رهن و پول رهن دریافتی رو هزینه مداوا کنم و خودم دوباره مستاجرمو با دوتا بچه بخاطر مشکل فاضلاب ساختمون از من یک میلیون خواستن و متاسفانه من دستم خالی هستش؛ اما چند تا از همسایه ها روی لجبازی انشعاب اب شخصی رو قطع کردن و مستاجر هم یاپول پیششو میخواد تخلیه کنه یا اب واحدش وصل بشه. خواستم بدونم این چندتا همسایه میتونن اب رو بدون هیچ نامه ای قطع کنند و به کلانتری محل مراجعه کردم گفتن ربطی به ما نداره 10بار هم به مامورشون زنگ زدم بعد یک ساعت تشریف اورد و بدون اینکه بدونه من چه مشکلی دارم که بابت یک میلیون اصرار میکنم اقساطی نهایتا بشه مامور کلانتری به من گفت شما حق شکایت ندارید و به اونا هم هیچ حرفی نزد که چرا اب رو قطع کردند یا واسطه بشه و بمونه و اب رو وصل کنه و در نهایت یا هزینه رو مصالحه اقساطی کنه یا تا شنبه این دو روز اب وصل بشه و شنبه پیگیر شکایت بشیم بدون اینکه از مشکل من خبر داشته باشه به من میگه شما حق شکایت ندارید تو روخدا منو یک راهنمایی کنید من یک خانم غریب با دوتا بچه: کوچک و شوهری که مشکل نقص عضو داره من هیچ هزینه ای ندارم که بخدا وکیل بگیرم اینجا مشاوره رایگان پیدا کردم ببینم کسی میتونه کمکم کنه

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام پیشنها می گردد به مستاجر بفرمایید به جای اجاره هزینه انشعاب را پرداخت نماید تا مسکل در اسرع وقت حل شود