مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام و احترام
پدر و برادر بنده حین پنچرگیری چرخ جلو سمت راننده در کنار خیابان و با وجود زدن علایم احتیاط چراغ راهنما تابلو احتیاط یه ماشین پراید با سه سرنشین مرد در ساعت حدود 22 شب در باند کند رو با سرعت بالا جلوی شرکت ... تبریز زده و متواری میشود که حاصل این تصادف فوت پدرم و مجروح شدن برادم که به گفته پزشکان به طور معجزه آسایی از مرگ نجات پیدا میکند
در صحنه تصادف هم کروکی موجوده که فرد خاطی مقصر میباشد و فرار کرده ولی بامداد این تصادف کلانتری منطقه اعلام میدارد که فرد خاطی خودش رو معرفی کرده با اینکه ما هم از طریق یه شخص ناشناس فیلمی مبنی بر فرار اون اشخاص دریافت کرده ایم که هم نوع ماشین رنگ و پلاک مشخص بود .
حال ما به دلیل نداشتن زمان کافی برای پیگیری مراحل قانونی :
میخواهیم پیگیری کنیم این پرونده رو . که هم دیه قانونی رو بگیریم که در ماه ذیقعده اتفاق افتاده و هم حبس طرف مقابل که چرا زده و چرا فرار کرده از صحنه.
آیا ما خودمان اقدام کنیم به نتیجه میرسیم یا حتما باید وکیل بگیریم؟
و اینکه چه مدت طول میکشه این پرونده ؟
در ضمن آیا برای گرفتن وکیل کیفری چه قدر باید هزینه کنیم چون پرونده ما مشخص هست مقصرش و فرار کرده آیا باز هم ما باید هزینه زیادی بدیم برای وکیل گرفتن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
طبیعتا وجود وکیل در پرونده مسیر را هموار و به نتیجه مطلوب می رسید چرا که کار تخصصی وکیل می باشد علی ایحال حق الوکاله وکیل براساس توافق فی مابین هست، قطعا وکلایی هستند که با قیمت مناسب کار شمارا انحام دهند

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
بهترست وکیل بگیرید
ولی خودتان ( همه ورثه) و بازماندکان هم می توانند شکایت کنند، سرانجام حکم به پرداخت دیه داده خواهد شد