مشاوره حقوقی رایگان - سهم وراث

باسلام خسته نباشید
پدری در سن70سالگی سهم کل 5 فرزند خود را به یک فرزند داد یعنی بدون حضور وراث تمام زمین خود را بنام یک فرزند پسر خود زد و حالا سند دارد وراث معترضند ایا میتوانند سهم خود با شکایت و پیگیری را دریافت کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر حق اعتراض وارد نیست چرا که پدر شما در زمان حیاط این حق را داشته که بخش یا کل اموال خودرا بنام هر شخصی منتقل نماید ومنع قانونی وجود نخواهد داشت
البته اگر از کبر سن وناتوانی پدر سو استفاده شده باشد موضوع متفاوت خواهد بود
پیشنهاد میگردد جهت مشاوره بهتر و راهکارهای قانونی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید