مشاوره حقوقی رایگان - بخشش اموال

پدرم در زمان حیات خود اموالش را تقسیم و تحویل فرزندان نموده است و همه فرزندان و مادرم و پدرم تقسیم نامه عادی را تایید و امضاء و اثرانگشت زده اند و شورای محل و شورای بخش نیز آنرا تاییدکرده اند و شهود نیز تایید کرده اند که اموال تحویل شده است آیا بعد از فوت والدین میشود این تقسیم نامه را باطل کرد هرکسی برای مالی که بهش رسیده خرج کرده ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. تقسیم نامه ماترک ، بعد از فوت
مورث ، معنی پیدا میکند ، قبل از فوت مورث ، ماترک ، وجود نخواهد داشت ، که تقسیم نامه تنظیم بشود
ولی پدر میتواند ، سهم
هر کدام از فرزندان را در قالب عقد صلح عادی یا
رسمی در دفترخانه به آنها انتقال بدهد یا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به متن تنظیمی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تقسیم نامه اموال پدر پذیرفته هست و مانعی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیلی تقسیم نامه اموال پدر پذیرفته می شوند و مانعی وجود ندارد ،پیشنهادمیگرددازطریق صلح انتقال دهید