مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت جنابعالی در سال 97 من مقداری کاشی و سرامیک که به قیمت هر متر15000 تومان که جمع کل شد 3200000 تومان به صاحب ساختمان تحویل دادیم حال 3سال
گذشت هنوز پول کاشی و سرامیک را نداده است همان کاشی و سرامیک امروز هر متری102000 تومان شده است حالا میخوام شکایت کنم ایا قیمت امروز حساب میکنند یا همان 15000متری را راهنمایم کنید چگونه شکایت خود را تنظیم کنم متشکر میشیم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قیمت روز معامله ولی امکان مطالبه خسارات وارده در صورت اثبات وجود دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با همان قیمت قبلی پرداخت می شود و خسارت تاخیر تادیه نیز از روز مطالبه یا تقدیم دادخواست برای شما حساب می شود. که البته این خسارت به اندازه قیمت روز کالا نخواهد بود.

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

بستگی به متن دادخواست یا عنوان شکایتتون داره