مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک های ورودی

با سلام و خسته نباشید
من نامه دادستان مبنی بر پرینت پیامک در بازه یک ماهه رو گرفتم اما وقتی رفتم مخابرات گفتن که چون شماره پیامک ورودی شماره سامانه ای بوده در سیستم مخابرات ثبت نمیشه آیا این حقیقت داره? و اینکه الان چطور میتونم اثبات کنم در این بازه زمانی از طرف این شماره سامانه که شماره ثابت و متعلق به دانشگاه است پیامکی دریافت نکردم? ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

حتما در جواب نامه ی دادسرا اعلام شده که از شماره مزبور پیامکی در سامانه ثبت نشده