مشاوره حقوقی رایگان - مدرک مالکیت

سلام
در دعوی رفع مزاحمت حقوقی با همسایه نیازی به مدرک مالکیت میباشد یا خیر ؟
حکم افراز ملک میتواند دلیلی بر مالکیت ملک باشد یا خیر ودر دادگاه بر علیه خوانده موًثر است ؟
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام البته که نیاز به مدارک اثبات مالکیت دارید و دادگاه غالبا میبایست بر اساس مدارک مذکور تصمیم گیری نماید در غیر این صورت هر کسی می تواند بدون احراز مالکیت اموال دیگران را به تاراج ببرد.و اینکه اگر ملک افراز شده باشد پس حتما میبایست در اداره ثبت محل دارای سابقه قابل استعلام باشد که با درخواست مالک یا وکیل ایشان میتوان آن را تهیه نمود. ممنون تعلیمی