مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باغی در سال 87 خریداری نمودم...سند ملک را که 3دانگی بود به نام مادرم زدم..در حال حاضر سند قطعی در سال 91/3 بنام مادرم زده شد ولی من مبایعه نامه ای از سال 87 دارم که کل سه دانگ ملک به من فروخته شده و ملک در تصرف من می‌باشد و برق و آب و گاز و تلفن همگی به نام من میباشد.. حال یکی از خواهرانم برگه ای را رو کرده بدون تاریخ و بدون مقدار ثمن معامله، با توضیح این که در متن ذکر گردیده کل ثمن معامله پرداخت گردیده و نیم دانگ از سه دانگ به خواهرم با امضا و اثر انگشت مادرم به ایشان واگذار گردیده و شاهدین هم فقط همسر و پسر 20ساله اش میباشد و همچنین ذکر شده ایشان حق فروش نیم دانگ را دارند .... خواستم بدانم مبایعه نامه من که مربوط به سال 87 هستش و سند در سال 91 از فروشنده که شخص دیگری است به جای من بنام مادرم خورده اعتبار دارد .. در مبایعه نامه من همه به غیر از خواهرم امضا کرده کرده اند .. در حال حاضر ملک تا تاریخ دادگاه سندش بازداشت می‌باشد

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بله مبایعه نامه شما دارای اعتبار است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اعتبار دارد به شرطی که : شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و .. را
به طرفیت فروشنده و مادرتان اقامه نمایید و بیع را اثبات نمایید و سپس..