مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قبل از درخواست مهریه

سلام. اگر بین زوجین در دوران عقد اختلاف پیش بیاید و رابطه اون ها قطع بشود طوری که الان حدود 4 ماه هست که همدیگر رو نمیبینند و آقا ترس از این که خانم مهریه رو اجرا بگذارد اموال خودش رو به اسم مادر و پدرش کرده است و این کار رو از زمانی که اختلافات تازه شروع شده بود انجام دادند یعنی حدود یک سال هست که عقد کردند و حدود 6 ماه هست که مغازه رو به نام مادرشون کردند. حالا اگر خانم تقاضای مهریه کند میتواند روی اون ملک دست بگذارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن باید دادخواست ابطال معامله صوری بدهد و اگر ثابت کرد صوری است معامله باطل میشه و می‌تونه توقیف کنه