مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت زمین

با سلام و خسته نیاشید. اینجانب حدود یک سال است که یک قطعه زمین 70 متری در یکی از محل های کرمانشاه خریدم و زمین 70 متر هست و در یک کوچه که همه زمین ها دو طرف ساخته شده است و فقط همین 70 متر مانده که آخر کوچه هست. به شهرداری برای مجوز مراجعه کردم و به من گفتند قدیم یک درخت در این زمین بود و فضای سبز میشود و مجوز به ما نمیدهد. از شما اساتید تقاضا دارم راهنمایی کنید که چی کار کنم؟ به خدا قسم 40 سال مستاجر هستم و همین زمین با قرض و فروختن وسایل خونه و کمک مردم خریدم. اگه نگذارند زمین را بسازم چه خاکی بر سر بریزم. خواه میکنم کمک کنید و یک راهی جلوی پای من بگذارید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید علیه شهرداری شکایت کنید

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام اگر ملک خریداری شده دارای کتربری فضای سبز بوده و شما جهل به موضوع دتشته اید تحت شرایطی میتوانید قرارداد را فسخ و مطالبه قیمت روز زمین رو از فروشنده نمایید.سپاس