مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

با سلام چند وقتی میشه شخصی با یه پیج ساختگی تو اینستا به فامیل شوهری بنده پیام داده و تهمت ناموسی بهم زده و عکس از منزل شخصی خودم گرفته از رو عکس رو دیوار و همینو برای خودش مدرک کرده و تهمت میرنه میخوام شکایت کنم پلیس فتا و تا آخرش برم ایا دقیقا میتونن برام آدرس و شماره و خود طرف رو دربیارن چیکار باید بکنم به یه نفر 90 درصد شک دارم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فهیمه محمودی

سرکار خانم فهیمه محمودی :

شکایت کنید با دستور مقام قضایی وبررسی پلیس فتا قابل شناساییست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
از طریق دفار خدمات قضای شکایت کیفری تهدید و افترا ثبت نمایید.
بله امکان شناسایی با استفاده از تحقیقات پلیس فتا وجود دارد.