مشاوره حقوقی رایگان - اثابت مالکیت ملک

سلام.
چند سال پیش از یکی از دوستان زمینی را با مبایعه نامه رسمی و قانونی خریداری کردم. ایشان در دفترخانه نیز به صورت وکالتی به نام اینجانب زد. وجه به صورت تمام و کمال با ایشان تسویه شده و مدارک آن نیز موجود است. سال گذشته در اثر بیماری ایشان به رحمت خدا رفتند .در حال حاضر اینجانب زمین را به یکی از اقوام فروخته ام و در زمان مراجعه به دفترخانه جهت این که به صورت وکالتی به نام ایشان بزنم دفترخانه اعلام میکند چون طرف مرحوم شده وکالتی که به نام شما زده هم باطل میشود و باید مدارک دال بر این که فروشنده قبلی نیز به نام ایشان زده است را ارائه نمائید. چنانچه این مدارک را ورثه ایشان نداشته باشند تکلیف چیست؟ البته ورثه در جریان کامل معامله فی مابین هستند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
وکالت با فوت و حجر منفسخ می شود لذا شما باید به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دادخواست دهید.

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

با سلام
چنانچه ملک سند رسمی داشته باشد اما فروشنده سند را به نام خود نکرده باشد و با مبایعه نامه به شما منتقل کرده باشد و اسناد مربوط به خرید و مالکیت خود را ارائه نکرده باشد
باید بررسی شود آیا ملک در تصرف وی بوده یا خیر؟ آیا معارض دارد یا خیر؟ اگر زمین در تصرف وی بوده و مالکین رسمی معترض نشوند و خریدار(شما) هم منطق باشید باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورثه فروشنده و مالک رسمی مطرح کنید
برای راهنمایی کاملتر بایستی کل اطلاعات ارائه شود موضوع دارای فروض زیادی است