مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام چک امانت دادم به یک نفر الان پولش دادم طرف چک منو گم کرده منم پولش کامل دادم فردا خدا نکنه طرف فوت کرد چک من پیدا شد چیکار کنم الان؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من اعلام مفقودی چک کردم بانگ میگه چک امده بانگ نمیتونه پول بگیره ولی برگشت میتونه بزنه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص چک بروید اعلام مفقودی کنید. البته آن شخص برود .
در خصوص اینکه پول را داده اید در حضور چند شهود و با دست خط خودش بنویسد و امضا کنند که پول داده شد و چک مفقود شده

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

بايد از طريق ماده ١٤ قانون چك اعلام مفقودي گردد و ثانيا در دفتر اسناد طرف اقراريه بدهد كليه مسئوليت اين چك از هر نظر به عهده ايشان است