مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقتتون بخیر یک متن ابلاغیه برام اومده متوجه نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنین
مطابق ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری یکی از شرایط تحقق بزه کلاهبرداری توسل به اعمال متقلبانه میباشد در حالیکه صرف عدم اجرای تعهدات قراردادی و صرف اظهارات خلاف واقع مصداق مانور متقلبانه محسوب نمیگردد و اقدامات انجام شده میبایست به نحوی باشد که عرفا موجب فریب گردد تا بتوان ان را مصداق مانور متقلبانه قلمداد نمود حال ان که در این پرونده این چنین نیست علیهذا با عنایت به جرم نبودن اقدامات به موضوع شکایت مستندا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب نامبرده صادر و اعلام میگردد این قرارداد با استناد270 قانون فوق الذکر ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو میباشد ضمنا این قرارداد به لحاظ جرم نبودن عمل موضوع شکایت صادر شده است و مانع اقدام حقوقی از سوی شاکی نمیباشد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شرایط جرم کلاهبرداری احراز نشده است. ولی شاکی می تواند از طریق حقوقی نسبت به دادخواست مطالبه وجه اقدام کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یعنی اصلا جرم کلاهبرداری صورت نگرفته و شخص متهم به کلاهبرداری ، تبرئه شده است و متهم هیچ مجازاتی ندارد ولی شاکی می تواند در دادگاه حقوقی دادخواست بدهد و. ...