مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

باسلام بنده سال 92ضمانت وام بانکی شدم وام گیرنده وام پس نداد و بانک شکایت کرد چک ضامنین و وام گیرنده باهم برگشت زد و بروی چک وام گیرنده اقامه طرح دعوا کرد بهد وام گیرنده دادخواست تقسیط وام داد و اصل خواسته و تاخیر و تادیه تا اجرای حکم و هزینه دادرسی و حق وکاله و عشر دولتی هم پرداخت کرد منتها الان بانک از پس دادن لاشه چک ها امتناع میکند و می گوید تاخیر روزانه را نگرفتیم ! حال سوال اینجاس آیا بانک میتواند برای بار دوم بعد از سه سال دوباره طرح دعوا برای تاخیر روزانه از روی قرارداد کند؟
آیا ما میتوانیم برای استرداد لاشه چک اقدام کنیم؟ یا عنوان خیانت در امانت بهتره؟
ضمنا دادگاه رای تسویه بدهی را درپرونده صادر کرده
راهنمایی بفرمایید ممنونم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید