مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و شتم بدون مدرك پزشك قانونی و صدمه

با سلام
شخصی پس از گذشته يك ماه از بنده به جرم ضرب و شتم شكايت كرده بدون نامه پزشك قانونی فقط يك شاهد برده است كه در اظهاراتش نوشته كه بنده رفتم گردن اون را گرفته و درگير شده ايم.
بنده از شاكی همان روز شكايت نمودم و نامه پزشكی قانونی هم دارم.
لطفا راهنمايی كنيد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدرک پزشکی قانونی را به دادگاه تقدیم کنید

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام دوست گرامی شما باید شکایت خود را تعقیب نمایید تا جایی که هردو طرف به مصالحه رسیده و از ادامه شکایت و تعقیب قضایی انصراف دهند چراکه به صلاح شماست و ارزش وقتی که برای پیگیری شکایت صرف می کنید نخواهد داشت مگر آنکه آسیب حیثیتی یا بدنی جدی به شما وارد شده باشد.