مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شریک

سلام
پدر من قبل از فوت ماشینی رو با شخصی به شراکت خریداری کردن سند به نام پدره ولی ما یه کاغذ پیدا کردیم که ماشین و با این شخض شریکی خریدن ما با شریک پدر هماهنگ کردیم که ماشینو ورداره نصف مبلغ رو پرداخت کنه از اون داستان سه ساله میگذره ماشین دستشه هر دفعه ما میگیم بیا به نام بزنیم یه داستانه جدیدی برامون در میاره الان بعد سه سال میگه به قیمت قبل ماشینو بیاین به نامم بزنید.
اگه نزنید نه ماشینو میدم نه پولشو الان من چیکار میتونم بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید میخوام ببینم میشه حکم توقیف ماشینو بگیرم به چه صورت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام دوست گرامی نخست اینکه اگر ثابت شود خودرو در این مدت در تصرف شریک پدر شما بوده است شما می توانید اجرت المثل خودروی خود را به مقداری که مالک هستید از طرف مقابل به دلیل استفاده از مال شما و از باب استیفاء منافع مال غیر مطالبه کنید. باید دادخواست تقدیم کنید و توصیه می شود که برای نحوه تنظیم دادخواست، مشاوره بگیرید. برای توقیف می توانید تقاضای تامین خواسته نمایید و خودرو را توقیف کنید که البته ملاحظاتی به همراه دارد. دوم اینکه می توانید دادخواست تقسیم مال مشاع تقدیم نمایید و دستور موقت توقیف خودرو را درخواست کنید.