مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر در خانه

سلام. خانمی هستمو جز همسرم کسی را در این دنیا ندارم که ایشان هم از بد شانسی به جرمی که مرتکب نشده به زندان افتاده است.
کسانی به اشتباه همسرم را گروگان برده و کلی با شلاق شکنجه کرده بودند و چند نفری چنان او را زده بودند که شناخته نمیشد به محض این که متوجه شکایت ما شدند نزدیک نصف شب به خانه ما آمده و اظهار پشیمانی کرده و گفتند تمام غرامت را پرداخت میکنیم اما شکایت را منتفی کنیم. همسرم از روی ترس قبول کرده و موقع رفتن مقداری مواد در خانه ماگذاشته به این عنوان که شب میترسند گیر مامور ها بیفتند و ساعتی بعد از رفتن آن ها مامورین به خانه آمده همسرم را بردند. همسرم در طبقه پایین خیاطی میکرده و اصلا دنبال خلاف نبوده است. قاضی اصلا به حرف همسرم گوش نکرده و چون ایشان سابقه قبلی داشتند گفتند پس معلوم این بار هم کار خودت است. خداوند در توبه را به روی همه باز نگه داشته و گفته حتی اگر صد بار توبه شکستی باز هم در خانه ام به روی تو باز است ما که بنده هستیم چرا چون یک بار اشتباه کرده ملاک نیست که ممکن باز هم اشتباه کند. قاضی همسرم را 27 سال محکوم کرده است.
شما رو به خدا کمکم کنید به خدا خیلی تنها و بی کس هستم و خیلی دلم به حال خودم میسوزد. تو رو خدا آزادش کنید. دارم از غصه میمیرم《به این زن تنها بدون هیچ پشتیبان و حامی در این جامعه خراب》کمک کنید.

پاسخ ها :

کشف مواد مخدر در خانه مواد مخدر