مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام بنده 26سال هست که زندگی سختی دارم و بخاطر دو فرزند تحمل کردم تا سال 97 اقدام به گرفتن مهریه کردم که دادگاه برام حکم رو برید ولی باز اقدام به گرفتن نکردم ولی الان هم از طرف همسر و هم فرزندانم مورد ضرب و جرح و ناسزا قرار میگیرم آیا برای گرفتن مهریه باز از اول باید همه راهها رو برم یا فقط همون شعبه برم کافیه آیا میشه حکم پرداخت مهریه رو عوض کرد و دیگه اینکه آیا آزار و اذیت فرزندان هم در این راه یا بیخیال گفتن این موضوع بشم. اول مهر رو بگیرم بعد دادخواست طلاق بدم یا از همون روز اول میشه طلاق گرفت و مهر بهم تعلق میگیره. ممنون از کمکتون و سایت خوبتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر، درخواست صدور اجراییه به همان شعبه بدهید.
در خصوص طلاق بحث مفصل است و نیازمند ارائه دلیل است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. می توانید حکم سابق را به اجرا بگذارید. حکم را نمیتوان تغییر داد. پرسش شما در خصوص تقدم یا تاخر گرفتن مهریه و طلاق نیاز به مشاوره ی تلفنی دارد.شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.