مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پمپ آب بدون رضایت یکی از مالکین

با سلام . بنده مالک یک آپارتمان در ساختمان 7 واحدی می باشم. چند سال است که بابت تعمیر پمپ آب ساختمان مدیر ساختمان هزینه دریافت می کند و به بهانه های واهی می گوید پمپ نیاز به تعمیر دارد بنده هم به عنوان مالک بدون بررسی هر سال مبلغی را واریز کرده ام. تا امسال که گفتند
که می خواهیم پمپ آب را عوض کنیم و پمپ آب قوی نصب کنیم بنده اعلام کردم که اگر پمپ آب خراب است تعمیر کنید چون پمپ قوی تر جوابگوی لوله کشی ساختمان نمی باشد چند تا از تعمیر کار آمدند و گفتند پمپ مشکلی ندارد ولی مدیر ساختمان و یکی از مالکین آن ساختمان اصرار دارد که ما می خواهیم پمپ را عوض کنیم و پمپ را از یک اسب بخار به پمپ دو اسب بخار برسانیم حتی با پمپ یک و نیم اسب بخار هم راضی نشدند و اینکه مالکی که در ان آپارتمان تازه ساکن شده می گوید شما اجاره می گیرید باید پمپ بخرید و پمپ دست دومی را که مد نظر دارد را می خواهد بیاورد و نصب کند بنده بارها گفتم به هیچ عنوان پمپ دسته دوم نگیرد ولی گوش نمی کند.
حالا از همه مبلغ 900 هزار تومان بابت پمپ دست دوم جمع کرده و فقط من پول را نداده ام. گفته که این پمپ قدیمی را هم می خواهم بفروشم.
بنده و یکی دیگر از مالکین قیمت پمپ نو را در اینترنت از چند شرکت در آوردیم و پیشنهاد دادیم قیمت پمپ نو با فروش پمپ قدیمی نفری 650 حداکثر شود. به نظر شما بنده باید چی کار کنم؟ مالکین دیگر هم براشون مهم نیست. این ندادن پول برای مشکلی ایجاد می کنه؟

پاسخ ها :

تعویض پمپ آب بدون رضایت یکی از مالکین تعویض پمپ در آپارتمان