مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به عمل انجام نشده

با سلام و درود بر شما وکلای محترم. به عرض میرسانم اینجانب بیش از 4 دوره شورای روستا بودم حال شخصی به اینجانب تهدید نموده که تو در این چند سال که شورا بودی الان اگر حرفی بزنی من همه چی را میگم در حالیکه اینجانب به خود مطمئنم در این چندین سال هیچ گونه خلافی نکرده ام و که اکنون این شخص چنین تهدیدی را بر من میکند حال میخام بدانم با دادخواست بر علیه وی به دلیل تهدید چه او جرمی دارد و چه میتوانم بکنم تشکر

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
اگر شما از خودتون مطمئن هستید نگران نباشید و اونیکه از سوالتون بر میاد نمتونه جرم تهدید باشه
متونید تعریف جرم تهدید رو جستجو کنید و با دقت بخونید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر میرسد هنوز جرمی اتفاق نیوفتاده است. راه حل همه اتفاق ها شکایت نیست.