مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باعرض سلام و ادب.من یک خانم مسن وبی سرپرست هستم که عروسم بعداز فوت پسرم کلیه ی حقوق اون رو ازمن گرفته خواستم بپرسم که گواهی انحصار ورثه رو ازکجا باید دریافت کنم؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
از شورای حل اختلاف
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

یک وکیل

تشریف ببرید شورای حل اختلاف محل زندگی پسرتون. امکان داره عروس خانم محترم شما بدون اطلاع شما درخواست گواهی حصر وراثت کرده و نام شما را به عنوان ورثه اعلام نکرده باشند که در این صورت اعتراض می نمایید و حتی می توانید از عروس خود به جرم کلاهبرداری شکایت نمایید.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.احتمالا عروستون انحصار ورثه انجام داده.شما به شورای حل اختلاف مراجعه و اگر صادر شده بود.اصلاح اون رو بخواهید.