مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حصر وراثت دختر خاله ناتنی بدون داشتن گواهی فوت

سلام. چطور میتونم بدون گواهی فوت دختر خاله ناتنی گواهی حصر وراثتشو بگیرم که بتونم ملکم رو ببرم توی مزایده یا کارای افرازشو انجام بدم؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر به شناسنامه متوفی دسترسی دارید، به استناد شناسنامه ایشان درخواست خود مبنی بر صدور گواهی حصر وراثت را مطرح نمایید،در صورت نداشتن شناسنامه باید نسبت به اخذ شناسنامه المثنی اقدام فرمایید. چون جزو مدارک لازم برای اخذ گواهی مذکور می باشد.

پرسشگر :

متاسفانه ناتنی هستند ورثه خاله ام و مدارکی نداریم جز حصروراثت خاله ام، و چطور میتونیم اقدام کنیم برای مزایده بدون داشتن حصر وراثت اون یک نفر؟
باید چه درخواستی بدیم به دادگاه که رسیدگی کنن با توجه به اینکه سند تک برگ داریم و صاحب 4 دانگ از ملک هستیم و میخواهیم ملک رو بفروشیم چون قدیمیه و ورثه خالم زندگی میکنند میخواهیم بره مزایده یا... ما حقمون رو بگیریم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همچین چیزی امکان‌پذیر نمی‌باشد ابتدا می‌بایست وفات تایید شود

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
اگر ذی نفع باشید ثبت احوال یک نسخه گواهی فوت را به شما می دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و از مرجع قضایی درخواست استعلام از اداره ثبت را نمایید و

پرسشگر :

جناب آقای محمود رئیسی ممنون ولی متن شما کامل نمایش داده نمیشود یا ناقص ارسال شده
ممنون میشم کاملش رو ارسال کنید
بازم ممنونم از راهنمایی شما بزرگوار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید گواهی فوت و یا گواهی انحصار وراثت بگیرید و برای مراحل کار لازم است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست گواهی حصر وراثت مطرح کنید که از اداره ثبت احوال استعلام بگیرند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام میتوانید ضمن دادخواست درخواست استعلام گواهی فوت از اداره ثبت احوال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید فوت نامه ارائه بشه
از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت مربوطه و یا ثبت احوال گواهی فوت اخذ کنید