مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت و اقدام به شکایت

باسلام
پدربزرگ بنده در سال 76 و پدرم سال 80 فوت شده اند. پدرم به همراه 6 خواهر وراث هستند. یکی ازهمسایگان زمین پدربزرگ بنده اقدام به فروش ملک خود و مقداری هم از ملک پدربزرگ بنده کرده که من هم ارث میبرم. عمه های من اقدام به شکایت نمیکنن به دلیل کهولت سن. یکی از عمه ها را راضی کرده ام اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نسبت به ترکه پدربزرگم نماید و متعاقبا من هم اقدام به حصر وراثت و طرح دعوی بنمایم. آیا راه سریعتری هم هست بتوانم مستقیم و بدون گواهی حصر وراثت اقدام به شکایت نمایم؟
خواهشمندم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
شما باید هم گواهی حصر وراثت پدر بزرگ و هم اشخاصی که فوت نموده اند را اخذ بفرمایید ولی اگر از مال مشاع هم فروش کرده باشند میتوانید شکواییه فروش مال غیر تنظیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و در دادگاه اعلام کنید که ملک سهم الارث پدر شما می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید بررسی شود و همانطور که در مستحضر هستید مسائل ملکی به گونه ای نیست که با یک سوال و جواب کوتاه بتوان به راه حل رسید و بلکه باید جلسات مشاوره مفصل حتی تلفنی برگزار شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا شما باید از طریق شورای حل اختلاف، هم گواهی حصر وراثت پدر بزرگ و هم اشخاصی که فوت نموده اند را اخذ بفرمایید. در صورتی که مال مشاع و ورثه ای به فروش رفته است قادر هستید شکوائیه با عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان فروش مال غیر می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست شخصی آدرس را به دست بیاورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند و سپس باید دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت کیفری نمایید
احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.....