مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان تعلیق برایم ممکن است؟

باسلام. من با 14گرم هروئین و 6گرم شیشه دستگیر شده ام. سابقه ی اولم هم هست، آیا امکان تعلیقی شدن جرمم ممکن است. ممنون از شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به جز مواردی که مطابق ماده 47 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 از مقررات تعلیق استثناء شده است ، سایر جرایم مذکور در قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر قابل تعلیق است
لذا با توجه به توضیحات شما پاسخ مثبت است و بنا بر تصمیم دادگاه قابل تعلیق خواهد بود