مشاوره حقوقی رایگان - رعایت شان زوجه در تهیه مسکن و نفقه

آیا شان زوجه شاغل با تحصیلات بالا هر منزلی میتواند باشد یا زوجه می تواند هر منزلی را نپذیرد ؟ نفقه یک خانم شاغل چگونه است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
زوجه اگر ودارای درامد نیز باشد زوج مکلف است در سان زومه اثاث البیت ومسکن مستقل ومجزا تهیه نماید ولذا تهیه مسکن از موارد نفقه زوجه تلقی میشود و هر منزلی به مثابه ان نخواهد بود که زوج به تکالیف قانونی خود عمل نموده باشد