مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام شوهرم سه ماهه رفته منزل مشترکمون خونه پدری من بود و زوج خونه مستقل نداره بعد از شکایت کیفری من دادخواست تمکین داده و اینکه خیانت کرده ایا تمکینش رد میشه و اینکه ایا خونه هر جا بگیره دادگاه قبول میکنه یا باید در شان زن باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
حق مسکن با شوهر است ولی به هرحال شیونات خانوادگی و فرهنگی زوجه نبز دخیل هست

یک وکیل

برای خیانت در صورت امکان ثبوت باید شکایت کنید. تنها مجوز برای عدم تمکین به خطر افتادن امنیت جانی هست