مشاوره حقوقی رایگان - شان زن در مسکن و اسباب بیت

آیا شان اجتماعی خانم کارمند لیسانس باکره از یک خانواده فرهنگی و تحصیل کرده می تواند منزلی در خانه های مهر و با وسایل خانه کهنه و ضعیف باشد و خارج از شهر و محل کار باشد و در الزام به تمکین می توان زوجه را وادار به تمکین در ان کرد

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اری
اگر اختیار تعیین مسکن نداشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تعیین اینکه آیا منزل زوج در شأن زوجه است یا نه کارشناس رسمی نظر خود را گزارش میدهد و تصمیم نهایی هم توسط قاضی گرفته خواهد شد