مشاوره حقوقی رایگان - شرایط مسکن در شأن زوجه

سلام. همسرم بدون مشورت و اطلاع من خانه ای تهیه کردن که اصلا از نظر موقعیتی مناسب نیست و قرار هم بر این نبود که ما به آن محل برای زندگی برویم . الان دچار مشکل شدم آیا اگر من مخالفت کنم ایشون میتونن منو اجبار کنم یا من میتونم قانونا درخواست بدم و به آن محل نروم. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست نمایید از محل توسط کارشناس بازید شود. چنانچه محل مناسب نباشد و کارشناس این موضوع را تایید کند، دادخواست تمکین زوج رد می‌شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به آن خانه نروید و احتمالا همسر شما تمکین میدهد و کارشناسی میشود و اگر ثابت شود خانه در متناسب شأن شما نیست تمکین او رد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج باید منزل در شأن زوجه تهیه کند در صورت اختلاف و در طرح دعوای تمکین دادگاه کارشناس می‌فرسته اگر در شأن زوجه نباشد تایید نمی کند.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.