مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام
آیا در دعوی اثبات مالکیت زمین
وجود قولنامه عادی ،،، شهادت شهود ،،، اقرار صریح فروشنده ،، درخواست استعلام از بانک و اداره مربوطه جهت وام ساختی که گرفته شده و در آن زمین ساخت شده ،، وجود پروانه ساختمانی
اثباتگر مالکیت نمیباشد؟؟؟؟؟
بنده دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند و ابطال سند رسمی داشتم
چون زمینی رو بصورت قولنامه عادی خریداری کردم و در آن ساخت نمودم اما فروشنده بجای اینکه سند رو بنام من بزنه بنام کسی دیگه زده
الان قاضی 7ماه هست پرونده منو رای نمیده و هر ماه وقت نظارت میزنه به ماه بعد
حضوری هم باهاشون صحبت کردم هیچ کدوم از استعلاماتی ک برای روشن شدن حقایق ازشون خواستم انجام ندادن حتی کارشناسی و معاینه محلی، ایشون میگن شما وام گرفتین ساخت کردین که کردین دلیل نمیشه مالکیت با اون ثابت بشه
از وکلای محترم خواهشمندم راهنماییم کنید. سپاس

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام به موجب ماده117قانون ثبت از معاملات معارض است حتما باید ازوکیل جهت احقاق حق کمک بخواهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اقرار صریح فروشنده به فروش ملک به شما در دادگاه بوده است یا خارج دادگاه؟
آیا تا کنون رای یا نظر کارشناسی در این خصوص صادر شده است؟