مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام من سال 94 یک ماشین معاوضه با ماشین قبلی خود خریدم از کسی خریدم که ماشین به نامش نبود اما برای من وکالت جهت زدن پلاک گرفته بود و همان موقع با توجه به وکالتی که داشتم پلاک ماشین را زدم اما بعدا برای سند زدن آن صاحب اصلی ماشین ادعای پنج میلیون خسارت کرد و من هم پلاک ماشین قبلی خود را به نفری که معرفی شده بود زدم و تعویض پلاک انجام شد و با توجه به اینکه در قولنامه قید تعویض انجام شد و من هم در این مدت سند ماشین قبلی خود را منوط به سند زدن ماشین جدید کردم ضمنا نفری که من ماشین قبلی خود برای او پلاک زدم الان برای من اظهارنامه جهت سند زدن فرستاده لطفا مرا در این خصوص راهنمایی فرمائید ممنون

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

شما ملزم به تنظیم سند به نام خریدار هستید و اگر فروشنده خودتان سند به نام شما تنظیم نمی کند علیه ایشان طرح دعوی بفرمایید