مشاوره حقوقی رایگان - توقیف غیر قانونی خودرو

بنده در این هفته از شهرم ایرانشهر داشتم به کرمان می رفتم که در ایست بازرسی نزدیک کرمان نیروی انتظامی ماشینم را متوقف نمودند . و گفتند که در سال 97 ماشین شما به دستور قاضی دادگاه شماره 13 کرمان دستور توقیف دارد . و از ماشین شما شکایت شده است .
می خواهم بپرسم آیا قاضی می تواند بدون علت و دلیل و برحسب شکایت شخص حقیقی دستور توقیف خودرو را به صورت غیابی صادر نمایید. با توجه به اینکه همسر من در همین سفر مبتلا به کرونا بود و نوبت پزشک بیمارستان بعثت کرمان داشتم و از دستور توقیف خودرو خودم را ظرف این دوسال خبر نداشتم و بعلت این وقفه حال همسرم بدتر شد و مجبور شدم با وقفه نصف روزه و با جابجایی ماشین به بیمارستان دیگر و مطب دیگر بروم . میخوام از این قاضی که به صورت غیابی همچین دستور صادرمی نماید شکایت کنم که چرا در این دوسال صاحب خودرو را اطلاع نداده اند .

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
امکان شکایت وجود ندارد. به مرجع صادر کننده رای توقیف مراجعه کنید.