مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

با سلام و وقت بخیر.
شش نفر مالکِ ملک مشاع و فروشنده هستیم.
مدتی بعد از تنظیم مبایعه نامه و امضای خریدار و تمامی فروشندگان در مشاور املاک، دو نفر از فروشندگان سر خود با خریدار اقرارنامه کتبی عادی از طرف فروشندگان نوشته اند که از تمام حقوق و مطالبات خود در قولنامه صرفنظر نموده اند و متقابلا خریدار نیز به همین شکل اقرار نموده است. یک شاهد نیز امضا کرده است.
حال سایر فروشندگان به این توافق و اقرار اعتراض دارند و حاضر نیستند از حقوق و مطالباتشان صرف نظر نمایند.

با عدم امضاء چهار نفر از فروشندگان این اقرارنامه چقدر معتبر است؟ آیا تمام فروشندگان میتوانند ادعای حقوقشان را نمایند یا همان چهار نفر میتوانند؟
اگر این توافقنامه بی اعتبار است آیا اقرار خریدار نیز بی اعتبار میشود؟
تشکر از وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام هرتوافقی با رضایت سایر شرکا معتبراست.قولنامه کماکان معتبراست.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اقرار آن دو نسبت به سهم خودشان معتبر هست