مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام‌همسرم سه ساله خانه اش را ترک کرده و مهریش را گذاشته اجرا حکم‌ جلب رو گرفته ولی قصد اجرا گذاشتن را نداره یعنی اینکه مدتی هست که دنباله پرونده را نگرفته است به من گفتن برو عدم تمکین بگیر میخواستم راهنمایم‌کنید و بدونم عدم تمکین یعنی چه
باتشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
عدم تمكين به اين معنا كه همسر شما حاضر نيست با شما زندگي كنه و شما با إثبات اين موضوع ميتوانيد به همسرتان نفقه ندهيد و ضمن اينكه ازدواج مجدد نماييد.
مشاوره بيش إز اين نيازمند ملاقات حضوري است 09122048359

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
تمکین یعنی فرمانبرداری از شوهر به صورت خاص و عام
می توانید جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام عدم تمکین به معنای عدم تبعیت زن از مرد است چه در امور روزمره زندگی که تمکین عام است و چه در رابطه خاص زناشویی زن و شوهر. وقتی عدم تمکین زن ثابت شود مستحق نفقه نیست.