مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن

سلام همسر اینجانب در دادگاه تمکین ناشزه شد و برنگشت برای زندگی کردن ولی در دادگاه ازدواج مجددا گفت به منزل برمیگردم ولی متاسفانه آمد و منزل دید و دادگاه تایید گردد برای زندگی کردن منزل مناسب هست ولی برنگشت فقط باعث شد ازدواج مجددا اینجانب رد گردد حال چگونه میشد ایشان را با توجه به اینکه در دادگاه اعلام نموده برمیگردم ولی نیامده چه کار باید کرد آیا میشود ازدواج مجددا کرد یا باید دوباره درخواست داد؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام شما باید از طریق ارسال اظهارنمه و استشهادیه و شهادت شهود اثبات کنید که مراجعه نکرده و در خواست مجدد بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دوباره دادخواست دهید با توجه به اینکه الان در منزل نیست شما می توانید برای دومین بار اثبات کنید .من همچین پرونده ای را داشته ام اگر می توانید وکیل بگیرید وگرنه با یک وکیل مشورت کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما می‌بایست گزارش کلانتری مبنی بر عدم بازگشت خانم را می‌گرفتید. با این حال مجددا طرح دعوا کنید